Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.  Více informací.
Mohelno 87, 675 75 Mohelno
telefon 607 024 202 | 602 953 044   e-mail info@penzionuvalesu.cz

Zásady ochrany osobních údajů - GDPR

Zde se dozvíte, jak nakládám s Vašimi osobními údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo sbírá údaje?

  • Jiří Valeš, Mohelno 87, 675 75 Mohelno, IČ: 62856553, DIČ: CZ7207053942

Jaké údaje shromažďuji?

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefon

Kdo bude zpracovávat údaje?

  • Jiří Valeš, Mohelno 87, 675 75 Mohelno, IČ: 62856553, DIČ: CZ7207053942

Za jakým účelem a jak dlouho zpracovávám údaje?

  • Pro vyřízení Vaší poptávky skrze kontaktní nebo rezervační formulář po dobu 24 měsíců.

Komu budou údaje předávány?

  • Osobní údaje nebudou předávány třetím osobám.

Soubory cookie

  • Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.
  • Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.
  • Více informací o souborech cookies a jak je zakázat najdete zde.

Na co máte právo?

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Nelze vymazat údaje pro účely vedení daňové evidence po dobu stanovenou zákonem.

Kam se můžete obrátit?

  • Pokud si myslíte, že Vaše údaje nezpracovávám v souladu s příslušnými právními předpisy, tak mně prosím kontaktujte.
  • Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.